Tilbygning

Din tilbygning starter i byggetanker, vi tilfører sparring sammen med en af vores erfarende konsulenter. Dine tanker og ideer parres med vores viden og erfaring og sammen skaber vi rammerne for dit projekt. 

- sparring
- erfaring
- egen tegnestue
- kun 5-6 måneders leveringstid

Vi står klar med den sparring og erfaring der, sammen med bygherren, skal til for at opføre det optimale byggeri.

Brug kontaktboksen i højre - vi er klar til en uforpligtende samtale.

Overvejelser vedr. tilbygning.

  1. Når man skal lave en tilbygning skal man overveje hvordan man får den til at hænge godt samme med det eksisternede byggeri. Enten skal det være helt samme stil, alternativ skal din tilbygning skille sig markant ud fra hovedbyggeriet.
  2. Din tilbygning skal placeres enten i forlængelse eller måske som en vinkel på dit hus. Man skal altid tage højde for lysindfald og eksisternede indretning
  3. Hvad koster en tilbygning? Det er i udgangpsunktet svrt at svare 100% på, men man går ikke fejl hvis man regner med 17-20.000,- pr. m2 - med mindre det er badeværelse og køkken der skal være i din tilbygning. så stiger m2 prisen væsentligt.

Vi er specialister i tilbygninger

Igennem hele projektet med din tilbygning er det samme kontaktperson(er) fra Hansen & Larsen A/S som er tilknyttet projektet 

Vi er specialister i alt lige fra mindre renoveringsopgaver til totalentrepriser.

Egen tegnestue og egne håndværkere indenfor alle vigtige fagområder gør det muligt at bringe byggetiden for et parcelhus ned på 5-6 måneder.

Ingen opgave er for stor og ingen for lille hos Hansen & Larsen A/S - så kontakt os hvis du skal have en tilbygning eller bygget dit nuværende hus om.

 

Hvilken tilbygning

Hvis du ikke har plads nok i den eksisterende bygning, eller bygningen ikke lever op til dit nuværende behov, hjælper vi gerne med kvalificerede forslag til en tilbygning.

Hvilken funktion skal tilbygningen have? Måske er det en større eller mindre udvidelse af det eksisterende byggeri med samme funktion. I det tilfælde tager vi udgangspunkt i samme materialer og byggestil som kendetegner denne bygning. Samtidig sørger vi for, at nutidige krav til udformning, materialer og energirigtige løsninger overholdes. Når tilbygningen er færdig, vil den fremstå som en integreret del at det oprindelige byggeri.

Det nye behov kan også dreje sig om en tilbygning med helt nye funktioner, som kræver helt andre byggematerialer og en helt anden udformning af bygningen end den oprindelige. Her skal vi sammen vurdere, hvordan det nye og det gamle på bedste vis kan spille sammen, og i hvilken grad det visuelle udtryk skal vægtes.

Vi udfører tilbygninger både til erhverv og til private boliger. I begge tilfælde kan der være et ønske om en tilbygning til rekreativt formål eller til praktiske funktioner eller produktion. Vi udfører alle typer af tilbygninger.

Tilbygningen kan f.eks. være et lyst og indbydende nyt indgangsparti, en smuk glaspassage mellem to bygninger, et lyst og venligt caféområde eller et større lokale til samling af mange mennesker. Her er der fokus på komfort og det visuelle udtryk.

Tilbygningen kan også være et udvidet område til produktion i industri eller landbrug eller til udførelse af nye arbejdsopgaver i øvrige erhverv. Her er der fokus på funktionalitet og effektivitet i forhold til det arbejde, som skal udføres i bygningen.

Uanset tilbygningens formål er det vigtigt, at vi sammen finder den rigtige løsning for både udformning og materialer og samtidig sørger for et bæredygtigt resultat.  Vi tilbyder vejledning og rådgivning i forhold til forskellige løsninger. 

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt