VVS, Skjern

Hansen & Larsen A/S har eget VVS firma med stolte håndværkstraditioner.

Afdelingen er gradvis blevet udvidet de seneste år. Senest i 2011 hvor vi overtog Vorgod Smede og VVS.

Kontakt os Læs mere om VVS

Aut. VVS installatør

Vi er autoriseret VVS installatør, hvilket sammen med vores erfaring og dygtige medarbejdere gør os i stand til, at løse mange forskelligartede VVS-opgaver.
Vi har mange kompetencer lige fra udskiftning af en pakning i en vandhane over diverse reparations- og serviceopgaver til større byggerier.

Hvad enten det drejer sig om renovering eller nyt køkken, bad, varmeanlæg, gas-installation eller måske et ventilations-anlæg så står vi altid klar med et uforpligtende tilbud.

Vi udfører VVS arbejde, hvor vi kører ud fra Skjern og til hele vestjylland og midtjylland.

Byer vi jævnligt besøger og udfører arbejde i: (Kibæk, Herning, Ringkøbing, Skjern, Videbæk)

 

Hvad laver en VVS installatør

Vvs installatøren arbejder med mange forskellige opgaver indenfor installationer til varme, ventilation og sanitet. I et byggeprojekt er der ofte opgaver, som strækker sig fra rørføring under de kommende gulve til inddækninger øverst på taget. Vvs installatøren er certificeret til at udføre sit arbejde, fordi mange vvs installationer stiller store sikkerhedsmæssige krav til korrekt udførelse.

Vi monterer varmeanlæg til gas, varmepumper og solvarme. Vi sørger for montering, rørføring, tilkobling og den tekniske del med forskellige muligheder for håndtering og styring af anlæggene. Er der brug for gas-vandvarmere eller gaskomfurer, tager vi os af montering og rørføring.

Vvs installatøren installerer klima- og ventilationsanlæg i både store industribyggerier og private boliger. En vigtig del af arbejdet består i at finde den optimale energimæssigt bæredygtige løsning og den mest hensigtsmæssige styring af installationerne.

Alle opgaver indenfor sanitet løses også af vvs installatøren. Vi sørger for alt vedrørende rørføring til brugsvand i køkken, bad og toiletter. Vi monterer også håndvaske, toiletter, badekar og brusebad samt tilhørende armaturer, og i køkkenet sørger vi for, at køkkenvask og opvaskemaskine er monteret korrekt. Samtidig sikrer vi, at alle afløb er udført efter gældende lovgivning.

Vvs installatørens arbejdsområde inkluderer også montering af tagrender og afløb. Er der brug for inddækninger ved skorsten eller tagvinduer m.m., er det også en vvs-opgave. Nogle typer af tagbeklædning med f.eks. bly eller zink udføres af en vvs installatør.

Alle beslutninger om materialer og konstruktioner drøftes med øvrige relevante håndværkere, så du kan være sikker på, at byggeprocessen og resultatet fremstår som et sammenhængende projekt.

Uanset om du bygger nyt eller renoverer ældre byggeri, skal træffe mange vigtige valg i forhold til læsninger og materialer. Nogle valg handler om det funktionelle, andre valg drejer sig om det æstetiske udtryk i valg af materialer, farver, udsmykning m.m. Vi står altid til rådighed med rådgivning.

Leder af vvs-afdelingen

Jørn Hansen

Jørn Hansen

97 34 16 00
51 31 49 05
jh@hansenlarsen.dk

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail