Butiksbyggeri og butiksrenovering

Hansen & Larsen har gennem årene stået bag opførelsen af utallige butiksbyggerier og butiksrenoveringer. Det betyder, at vi er klar med den sparring og erfaring der, sammen med bygherren, skal til for at opføre det optimale byggeri. Det starter som regel med, at vi kommer på besøg, for at høre om bygherrens planer og ønsker for byggeriet. Herefter får vi tegnet nogle skitser og udarbejdet en beskrivelse af projektet, som så danner grundlag for det videre samarbejde. Igennem hele projektet er det den eller de samme kontaktpersoner fra Hansen & Larsen som er tilknyttet projektet. Vi har adskillige referencer indenfor renovering og byggeri af butikker. Bl.a. har vi bygget for Fakta, Aldi, Jem & Fix, Sunset Boulevard m.fl. Læs mere i de detaljerede udtalelser fra vores tidligere entrepriser:

Hos Sunset Boulevard står vi for opførelsen af nogle af vores restauranter, mens vi lejer os ind andre steder. I Esbjerg har vi haft Hansen & Larsen på i en totalentreprise og vi er fuldt ud tilfredse med byggeforløbet. Projektet er meget nøje beskrevet i forhold til bygninger og kædekoncept og Hansen & Larsen har udført alle opgaverne som angivet i materialet og jeg har oplevet en professionel, fleksibel og sympatisk medspiller, som har levet op til alle vores forventninger.

Sådan udtalte Lars Henriksen fra Sunset Boulevard i Esbjerg. Om vores stribe af nybyggede detailbutikker i Assens, lød det:

Vi har et langvarigt samarbejde med Hansen & Larsen, hvor alle aftaler bygger på troværdighed og tillid - på jysk: et ord er et ord. Vi har, også i denne sag, oplevet Hansen & Larsens professionelle tilgang til dette byggeprojekt, som er gennemført præcist som aftalt og afleveret til tiden uden fejl og mangler som de foregående 30 projekter. Vores investorer til ejendomme har nogle gange svært ved at forstå, at et byggeri kan gøres så nemt og så ukompliceret, men dette er tilfældet, når vi arbejder sammen med Hansen & Larsen.

Således udtalte Preben Kristensen sig, direktør for Projektas A/S i Herning. kontakt os, hvis du går med byggetanker om butiksbyggeri og -renovering – Vi er specialister i alt lige fra mindre renoveringsopgaver til totalentrepriser.

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt