Ombygning til industri og erhverv

Hansen & Larsen A/S har gennem årene stået bag ombygning af hus, kontor, stald, bygning, boliger og andre byggerier.

Du får med os den fornødne erfaring til at lave en ombygning til industri og erhverv, der giver nye optimale rammer og passer ind i det eksisterende byggeri. Det er vigtigt for os, at ombygningen bliver en naturlig del af hele byggeriet. 

Ombygning af hus

Dit hus trænger måske til mere plads, eller en ombygning af indretningen så boligen udnytter pladsen bedre. Vi har stået for ombygningen af adskillige huse, lejligheder og boliger - og sætter stor pris på at levere det bedste resultat. 

Ombygning af kontor

Det er som regel under gode omstændigheder, at du har brug for en ombygning til industri og erhverv. Når det kommer til kontoret, har du måske brug for flere medarbejdere eller flere maskiner, og derfor er en ombygning nu nødvendig. Det er noget, vi som entreprenørfirma har stået overfor mange gange og hjælper dig gerne med ideer, tegninger og levering af det færdige arbejde på ombygningen. 

Ombygning af stald eller lade

Vi har hjulpet de vestjyske landmænd i årtier med at bygge nye stalde, lader eller andre bygninger. Nogle gange kan en ombygning af stalden være nok til at få den fornødne plads. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde om den ombygning til industri og erhverv du har behov for. 

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt