Privat nybyggeri eller tilbygning

Hos Hansen & Larsen har vi stor fokus på, hos vores kunder får lige præcis det de søger. Det er vigtig for os, at samarbejdet med vores kunder altid ender ud i et kvalitetsprodukt. 

Nøgleordene for os er:

  • tillid
  • tryghed
  • stabilitet
  • sikkerhed for at projektet bliver overholdt til punkt og prikke.

Et projekt kan ikke lykkes, hvis ikke disse nøgleord overholdes og bliver vægtet højt.

Byggeprojekter

Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har ekspertisen til at udføre det hele. Vi er et komplet byggefirma, som ikke kun har fokus på privat nybyggeri eller tilbygninger. Vores firma vokser og vi udvider vores kompetencer dagligt. Vi har kapaciteten og mandskabet til at håndtere byggeprojekter indenfor byggeri, vvs, murer og tømrerarbejde.

Hos Hansen & Larsen har vi gennemført udallige projekter til private. Så uanset om det gælder den nye drømmevilla, om- & tilbygning eller renovering af boliger & sommerhuse, udskiftning af døre & vinduer eller opfinder - er Hansen & Larsen dit lokale og pålidelige byggefirma.   

Vi har ført boligdrømme ud i livet siden 1968 og skabt fornyet livskvalitet for flere generationer af familier - altid med fokus på overholdelse af aftaler, effektivitet, fleksibilitet og byggeteknisk kvalitet i særklasse.

 

 

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Dorte Meldgaard

Dorte Meldgaard
D. tlf.: 97 34 16 00
Mob.: 21 45 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt