Kostalde

Vi bygger kostalde til billige priser. Velfærd skaber vækst for kvæg og mennesker. Det har vi bevist hos Hansen & Larsen, hvor vi har sat vores signatur på mange kostalde i årenes løb. Vores mangeårige erfaring gør det muligt at levere et kvalificeret modspil til den moderne og visionære landmand, der ønsker at udvikle bedriften. Vi er med i hele processen fra de første skitser over den byggetekniske udførelse og til det færdige byggeri af kostalde. Vores kompetencer rækker fra den mindre renoveringsopgave til det helt store staldbyggeri på flere tusinde kvadratmeter – og naturligvis er der indbygget både dyrevelfærd og menneskevelfærd i den færdige løsning. Hør blot, hvordan vores tilfredse kunder beskriver vores samarbejde. Om en nybygget løsdriftsstald i Ringkøbing, udtaler Kim Nielsen sig rosende:

Jeg har oplevet processen utrolig positivt. Jeg har fået opført en løsdriftsstald på 5.000 kvadratmeter til mine køer. Jeg synes Hansen & Larsen fortjener en stor cadeau, da de aldrig går i små sko. Jeg har tidligere brugt meget tid på byggemøder, men i dette projekt har jeg blot lavet en mundtlig aftale og så blev tingene udført efter aftale og uden de store efterregninger. Jeg synes Hansen & Larsen er meget fleksible, har involveret mig på forskellig vis og båret projektet igennem med en ukompliceret dialog.

Om vores udvidelse af en løsdriftsstald fortæller Christian Sonne fra Ølgod om det vellykkede samarbejde:

Jeg har fået opført en løsdriftsstald på 5.200 kvadratmeter med plads til 400 køer. jeg indhentede forskellige tilbud og det var Hansen & Larsen, der løb med sejren. De kunne gøre det bedst og billigst. Jeg har fået en god sparring undervejs og de har hjulpet mig gennem processen med ændringer og konstruktive forslag. Jeg synes Hansen & Larsen har været neget nemme at arbejde med og jeg er virkelig tilpas med det færdige resultat af stalden.

Vi holder til i Vestjylland og leverer entrepriser i hele landet. Kunne du tænke dig et godt tilbud på dine nye kostalde, til en billig pris, så kan du bekvemt kontakte os her på siden.

Udvidelse af løsdriftsstald i Ølgod:

"Jeg har fået opført en løsdriftsstald på 5.200 kvadratmeter med plads til 400 køer. jeg indhentede forskellige tilbud og det var Hansen & Larsen, der løb med sejren. De kunne gøre det bedst og billigst. Jeg har fået en god sparring undervejs og de har hjulpet mig gennem processen med ændringer og konstruktive forslag. Jeg synes Hansen & Larsen har været neget nemme at arbejde med og jeg er virkelig tilpas med det færdige resultat af stalden" Christian Sonne, Ølgod.

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt