Professionelt byggefirma til erhvervsbyggeri

Hos byggefirmaet Hansen & Larsen tager vi hånd om dit byggeprojekt fra start til slut.

Vi har en meget stor nærhed til byggeprojektet, og følger det tæt fra de første skitser til det færdige resultat. Vi lægger vægt på en åben dialog og kommer gerne med forslag til forbedringer undervejs i byggeforløbet - og de nye ideer bliver naturligvis diskuteret og godkendt af dig, inden vi udfører dem i praksis.

Lokalt byggefirma

Nærhed er effektiv projektstyring af erfarne fagfolk, der har indsigt i hele processen og kender forløbet til mindste detalje - derfor har du altid den samme projektleder hos Hansen & Larsen.

Sidst, men ikke mindst: Takket være vores størrelse og fleksible bemanding, kan vi rykke ud til dit byggeprojekt med meget kort varsel i det vestjyske nærområde, og byggeprojekter længere væk håndterer vi naturligvis med samme indlevelse. Vores base er i Skjern, men har masser af projekter fx i Herning, Esbjerg, Holstebro, Ringkøbing med flere.

Byggefirma til erhvervsbyggeri - Vi er med fra start til slut

Som byggefirma til erhvervsbyggeri holder vi styr på dit byggeprojekt fra begyndelse til afslutning. Det er vigtigt, at vi løbende sammen holder øje med processen og evt. justerer i forhold til nye ideer og forbedringer under byggeriet. På den måde kan vi hurtigt agere på ændringer og undgå ærgerligt spild af tid.

Når dit byggeri går i gang, får du en dygtig og erfaren projektleder hos os, og denne projektleder vil være den samme i hele byggeprocessen. Projektlederen er med fra de første skitser til det færdige resultat, og han sørger for, at du bliver både grundigt informeret og inddraget i forløbet, så du trygt og roligt kan glæde dig over byggeriet.

Vi står inde for, at alle byggetekniske krav og love overholdes på alle håndværksmæssige områder, og vi sørger for, at processen forløber som planlagt og deadlines overholdes. Det er vores ansvar at koordinere samarbejdet mellem de forskellige håndværkere og sørge for, at opgaverne udføres i den rigtige rækkefølge. Samtidig står vi inde for, at alle gældende byggetekniske regler og sikkerhedsregler overholdes i alle dele af processen.

Som byggefirma til erhvervsbyggeri sørger vi for ansvarlig vejledning om valg af hensigtsmæssige materialer og inventar, som fungerer i samspil med hinanden. Vi lægger også vægt på, at du oplever en sikker og kvalificeret rådgivning vedrørende sammenhæng mellem pris og kvalitet, når du skal træffe de mange valg i løbet af byggeprocessen.

Vores byggefirma yder samme service og kvalitet uanset byggeriets omfang. En kostald, en svinestald, en hal eller en gylletank til det danske landbrug, en produktionsenhed til en industrivirksomhed, et værksted til et serviceerhverv eller en tilbygning til en privat bolig vil få samme seriøse bevågenhed hele vejen igennem byggeprocessen. Vi sikrer dig en problemfri byggeproces.

Når byggeriet er færdigt, sørger vi som byggefirma for en grundig dokumentation af arbejdet.

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Brian Meldgaard

Brian Meldgaard
D. tlf.: 97 34 16 00
Mob.: 21 43 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Brian Meldgaard