Renovering for erhverv

Kontakt os, hvis du går i renoveringstanker - vi er specialister i alt, når det kommer til renovering for erhverv - lige fra mindre opgaver til totalentrepriser.

Renovering af kontor

Gode tider i virksomheden kan give behov for en renovering af kontoret, så der er bedre forhold for medarbejderne og være med til at give mere plads. Det er godt for arbejdsmiljøet og kan måske spare dig for en omkostning til en tilbygning.

Renovering af tilbygning

Har du en gammel tilbygning som trænger til en renovering, kan du få os til at give dig et uforpligtende tilbud på renovering. Vi har erfaring med tilbygninger i landbruget, kontormiljøet, bolig tilbygninger, større og mindre bygninger og andre typer.

Renovering af butik

Det er ofte en god ide at skabe frisk luft i butikken og lave enten mindre renoveringer eller mere gennemgribende omstruktureringer af din butik. Det skaber nyt liv, og kunderne vil måske have nemmere ved at hive produkter ned fra hylderne. 

Det kan også være, at du bare har brug for en enkelt skillevæg, så kan vi også tage os af den type renovering.

Kort fortalt, så hjælper vi dig med renovering af erhverv, uanset hvad du har brug for. Kontakt os i dag for et tilbud.

 

Renovering/tilbygning af tidligere politistation og retsbygning til lægehus i Skjern

"Hansen & Larsen har hjulpet os og den fremtidige husejer Ringkøbing-Skjern Kommune med at renovere og restaurere den imponerede bygning der stammer helt tilbage fra 1884. Det er gjort med stor respekt for husets historie og de udfordringer, der naturligt opstår undervejs i et så omfattende projekt. Vi har fået restaureret 850 m² og fået tilbygget yderligere 350 m² til et indbydende lægehus. Hansen & Larsen har ageret hurtigt, fleksibelt og effektivt gennem hele processen og har leveret et meget attraktivt resultat, som vi alle sammen er stolte af". Læge Lars Foged, Lægehuset i Skjern

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt