Svinestalde

Hos Hansen & Larsen tager vi hånd om din nye svinestald fra start til slut. Nutidens landbrug er underlagt en lang række forordninger og regler omkring dyrevelfærd og miljø. Disse regler kender Hansen & Larsen til fulde, og den viden kommer dig til gode under hele byggeriet. Udvidelse med drægtigheds- og farestald. Om et af vores mange projekter lyder det positivt fra bygherre Thomas Jensen, Tarm:

Hansen & Larsen har udvidet rammerne for vores smågriseproduktion med 4.500 kvadratmeter i form af drægtigheds- og farestald. Hansen & Larsen er vores faste samarbejdspartner på byggeprojekter gennem mange år og helt grundlæggende hænger det sammen med, at de er til at stole på. Tidsplaner og budgetter bliver overholdt og faktisk har vi så meget tillid til virksomheden, at vi ikke indhenter priser andre steder på mindre opgaver. 

I Stauning, i Jylland, har vi bl.a. stået for en Nybygget slagtesvinestald. Bygherre Thomas Meldgaard fra Skjern udtaler sig positivt om byggeriet:

Jeg har fået opført 2.000 kvadratmeter slagtesvinestald med sygeafdeling. Der er kommet et godt resultat ud af projektet, så jeg nu har et bedre overblik over dyrene. Grisene har fået mere plads og det handler både om dyrevelfærd og om at sikre en lønsom forretning for bedriften. Jeg har været meget godt tilfreds med indsatsen fra Hansen & Larsen, der har givet god sparring i alle faser af byggeforløbet.

Står du og mangler et kvalificeret tilbud på en svinestald, kan du kontakte os nu, lige her på siden. Så vil vi vende tilbage snarest muligt med et uforpligtende tilbud og finde den bedste løsning sammen.

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt