Login

Persondatapolitik

  1. Formålet med HL`s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger.
    HL har en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger så meget som muligt og at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles.
    Nærværende politik har således også til formål at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, hvordan behandlingen foretages og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af.
    Såfremt du har spørgsmål eller henvendelser relateret til behandlingen af dine personoplysninger er du altid velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysningerne kan bla. Findes i denne politik.

  2. Cookies
    Når du anvender HL`s hjemmeside registreres dine standardindstillinger og i visse tilfælde din adfærd på hjemmesiden i en cookie.
    HL anvender således cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og for at lette din adgang hertil, og det vil være nødvendigt for dig at acceptere anvendelsen af cookies.

  3. Statistik
    For hvert besøg på www.hansenlarsen.dk opbygges statistik. Statistik betyder at et statistiksystem indsamler informationer, som kan give et statistiks billede af hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden den forlades m.m.
    Der behandles ingen personoplysninger i forbindelse med statistik.
    Formålet med indsamlingen af oplysninger er hovedsageligt at skabe øget brugervenlighed og at måle effektivitet af hjemmesiden.

  4. Sikkerhed
    HL har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod misbrug. Helt konkret er der truffet foranstaltninger, som beskytter mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at dine oplysninger fortabes eller forringes eller at dine oplysninger kommer uvedkommende til kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelsesloven.

    HL opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret, men alle de personoplysninger vi behandler, er dog beskyttet af firewall.

    Derudover har vi implementeret adgangsstyring i en lang række af vores systemer, således at det kun er medarbejdere med et arbejdsbetinget behov, der har adgang til personoplysninger. Vi sørger løbende for at uddanne vores medarbejdere og har udarbejdet og implementeret en lang række politikker og procedurer for at sikre, at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med de principper der følger af persondataretten.

    Sikkerhedsforanstaltningerne gennemgås løbende og revideres i overensstemmelse med den teknologiske udvikling. Derudover er samtlige HL`s medarbejdere underlagt tavhedspligt, hvorfor du kan være sikker på, at dine oplysninger behandles fortroligt.

  5. Direkte markedsføring
    HL videregiver ikke dine personoplysninger til samarbejdspartnere eller trejdeparter, således at disse kan anvende dine oplysninger til direkte markedsføring.

  6. Dine rettigheder
    Du kan altid henvende dig og anmode om at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med hvilke formål vi behandler oplysninger og om vi videregiver oplysninger til andre.

    Du kan henvende dig og få berigtiget personoplysninger om dig.

    Du har ret til at få slettet dine personoplysninger hos HL permanent.

    Du har ret til at opnå en begrænset behandling af dine personoplysninger, således at HL eksempelvis kun kan behandle dem i en begrænset periode.

    Du kan anmode om at få dine personoplysninger udleveret og transmitteret frem til en ny dataansvarlig.

    Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, herunder anvendelse af oplysningerne til direkte markedsføring.

  7. Kontaktoplysninger
    HL kan som dataansvarlig for de personoplysninger der behandles, kontaktes på:

    Hansen & Larsen A/S
    Nystedvej 2, Dejbjerg
    6900 Skjern
    Tlf. 97 34 16 00
    info@hansenlarsen.dk