Murer

Hansen & Larsen A / S udfører murer opgaver som et traditionelt murerfirma og vi gør det med stolte håndværkstraditioner. Ingen murer opgaver er for små eller store. 

Kontakt os Læs mere om murer

Murerfirma i Skjern

Du kan få os til at udføre murerarbejde, uanset om det er bygning af nyt hus fra bunden, eller en enkelt mur der skal mures. Vi har tilbudt murerarbejde siden grundlæggelsen af ​​Hansen & Larsen i 1968 - så du kommer til at arbejde med et murerfirma med stor erfaring.  

Tilbud på murerarbejde

Du kan altid ringe og høre til omfanget af dit murer arbejde, hvor vi vil udføre arbejde og uforpligtende tilbud på murerarbejdet til dig. Der er altid folk ved telefonen. Så skal du have pudset muren, muret et vindfang, bygget hus, støbt fundament eller andre mindre forefaldende murer opgaver, så giv os et ring og snak med murerfirmaet. 

Vi udfører alt i murerarbejde, med base i Skjern - men kører også gerne til Herning, Holstebro, Esbjerg eller andre steder i vestjylland og midtjylland. Bor du længere væk, så kan vi sikkert også finde en løsning.

Hvad laver et murerfirma

Murerfirmaet tager sig af den del af et byggeri, hvor vi opbygger mure, lægger tegl på tage, støber gulve, sætter fliser op og lægger klinker. I et nyt byggeprojekt, sørger et murerfirma først for de grundlæggende konstruktioner som fundament og ydermure samt indvendige murede vægge. Senere i processen kan der være tale om pudsning af overflader både udvendigt og indvendigt.

I første omgang viser vi dig forskellige muligheder og foreslår hensigtsmæssige løsninger, og vi beregner omkostningerne for vores del af byggeriet. Alle beslutninger om materialer og konstruktioner drøfter med øvrige relevante håndværkere, så du kan være sikker på, ved byggeprocessen og resultatet fremstår som et sammenhængende projekt.

Vi sørger også for, at dette byggeprojekt lever op til krav om energimæssig bæredygtighed, og at alle materialer lever op til både dette behov og gældende lovgivning til byggeri.

Du skal træffe mange vigtige valg, når du bygger nyt. Når de grundlæggende beslutninger om konstruktion er taget, skal du tage stilling til bygningens æstetiske udtryk i valg af materialer, farver, udsmykning mm Ønsker du murede vægge, eller er det mere hensigtsmæssigt med elementerne af beton? Måske har du et særligt ønske om udsmykning i murværket.

Et murerfirma løser også opgaver ved ombygning af disse bygninger. Vi hjælper dig med at tjekke muligheder i forhold til denne aktuelle behov og vi ser på bygningens oprindelige og fremtidige formål.

Har du behov for en gennemgribende renovering eller en nænsom restaurering af en ældre bygning, løser vi gerne opgaven for dig. Der kan være fortælling om et nyt tag - skal det være af teglsten eller beklædes med plader? Trænger gulvene til afretning og nye klinker? Måske er der behov for at udskifte forældede slidte materialer, som ikke længere er funktionsdygtige.

Et murerfirma tager sig af opgaver i alle størrelser - fra det helt store erhvervsbyggeri til udskiftning af en klinke på en trappe i et privat hjem. Hansen & Larsen har kontor i Skjern, men vores murer kører gerne langt for at hjælpe. Så vi har operatør også i Ringkøbing , Holstebro, Herning, Videbæk , Esbjerg og andre områder .

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt