Støbning af fundament - Vindmøller og maskiner

Hansen & Larsen har opbygget en bred erfaring med støbning, styring og opførelse af vindmølle- og maskinfundamenter. Vi arbejder tæt sammen med de forskellige producenter for at sikre, at et fundament lever op til de seneste krav på området. Vi benytter os desuden af vores egen kvalitetssikring for at sikre, at etableringen, opbygning og støbning af fundamentet forløber gnidningsfrit. Vi har støbt fundamenter til vindmøller og maskiner i stort set hele Jylland og hvert fundament har sin egen lille historie.

Vi giver her en beskrivelse fra en tilfreds bygherre efter et Nybygget vindmøllefundament i Grindsted:

Jeg har oplevet processen med Hansen & Larsen som positiv. De blev valgt på grund af deres erfaringer og specifikke kompetencer omkring vindmøllefundamenter. Vi ville have sikkerhed for, at de kunne løfte opgaven og vores forventninger er blevet indfriet. De har overholdt alle dele af kontrakten til punkt og prikke - uanset om det gælder forarbejde, dokumentation, byggeteknisk kvalitet eller deadlines, som er helt afgørende i vores branche. De får mine varmeste anbefalinger med på vejen.

Sådan udtalte Bent Stubkjær fra Best Energy, Grindsted, sig om det solide resultat. Vi vil meget gerne give dig et tilbud på støbningen af dit næste vindmølle- eller maskinfundament. Så kontakt os her på siden. Vi ser frem til at samarbejde og vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt