Byg nyt hus

Hansen & Larsen A/S har gennem årene stået bag opførelsen af utallige husbyggerier, lige fra det klassiske til projekter med store håndværksmæssige udfordringer.

Det betyder at vi er klar med den sparring og erfaring der, sammen med bygherren, skal til for at opføre det optimale husbyggeri.

Husbyggeri

Det starter som regel med, at vi mødes for at høre om bygherrens planer og ønsker for byggeriet.  Herefter får vi tegnet nogle skitser og udarbejdet en beskrivelse af projektet, som så danner grundlag for det videre samarbejde.

Igennem hele projektet er det den eller de samme kontaktperson(er) fra Hansen & Larsen A/S som er tilknyttet projektet - 

- så kontakt os hvis du går i byggetanker - vi er specialister i alt lige fra mindre renoveringsopgaver til totalentrepriser.

Egen tegnestue og egne håndværkere indenfor alle vigtige fagområder gør det muligt at bringe byggetiden for et parcelhus ned på 5-6 måneder.

Et husbyggeri både du og Hansen & Larsen kommer til at kunne være stolte af.

"Vi har haft en positiv proces at bygge nyt hus med Hansen & Larsen. De har virkelig lyttet til os undervejs og har endda ændret nogle ting i sidste øjeblik. Fx fandt vi ud af, at vi ville have et badekar og det blev der så lagt rør ned til. Vi føler, at vi har været involveret i hele processen og at det på alle punkter er blevet vores eget hus. Samtidig er processen forløbet planmæssigt og uden forsinkelser - faktisk kunne vi flytte ind i vores nye drømmebolig præcis et halvt år efter det første spadestik. Vi er meget tilfredse". Katrine & Michael Skjødt, Ringkøbing.

 

"Vi har fået opført vores villa i en totalentreprise fra Hansen & Larsen. Vi vil gerne fremhæve den kompetente byggestyring på projektet, da vi har følt os i virkelig gode hænder. Vi har oplevet det positivt, at de samme håndværkere har været på opgaven hele tiden. Vi har også oplevet Hansen & Larsen som meget lydhøre, da vi eksempelvis ønskede nogle ændringer i køkkenet - her hang de sig bestemt ikke i bagatellerne. Vi er særdeles tilfredse med vores nye bolig, som vi nyder hver eneste dag". Jette & Anker Aarup, Ringkøbing.

 

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt