Tømrer

Hansen & Larsen A / S har eget tømrerfirma og det med stolte håndværkstraditioner. En tømrer hos os tager sit arbejde seriøst og udfører tømrerarbejdet med stolthed.

Kontakt os Læs mere om tømrer

Tømrerarbejde i Skjern

Vi udfører tømrerarbejde fra vores base i Skjern, hvor vi har været lige siden Holger Larsen og Niels Karl Hansen startede firmaet i 1968. I 2021 beskæftiger vi over 90 medarbejdere og en stor del af dem er tømrersvende, lærlinge og faguddannede. 

Tilbud

Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde fra en af ​​vores tømrer. Vi har altid folk ved telefonen, så om du skal have skiftet en dør, et vindue, renoveret baggangen, nyt tag eller andre små opgaver - så er du velkommen til at tage fat i tømrerfirmaet. 

Vi udfører alt i tømrerarbejde, hvor vi kører ud fra Skjern og kommer gerne rundt i hele vestjylland og midtjylland, herunder også Herning.

Hvad laver et tømrerfirma

Når du skal i gang med et nyt byggeprojekt, hjælper vi som tømrerfirma dig med de opgaver, som vedrører de bærende konstruktioner til taget, etageadskillelser, rumopdeling, forskalling til betonstøbning, isolering, døre, vinduer og diverse beklædninger.

I første omgang tager vores projektleder eller tømrer sig af at vise dig forskellige muligheder og foreslå hensigtsmæssige løsninger, og vi beregner omkostningerne for vores del af byggeriet. Alle beslutninger om materialer og konstruktioner drøftes med øvrige relevante håndværkere, så du kan være sikker på, ved byggeprocessen og resultatet fremstår som et sammenhængende projekt.

Vores tømrer sørger også for at dette byggeprojekt lever op til krav om energimæssig bæredygtighed, og at alle materialer lever op til både dette behov og gældende lovgivning til byggeri. En del af vores praktiske arbejde udført på byggepladsen og nogle opgaver forberedes eller løses på vores værksted.

Du skal træffe mange vigtige valg, når du bygger nyt. Når de grundlæggende beslutninger om konstruktion er taget, skal du tage stilling til bygningens æstetiske udtryk i valg af ydre materialer, farver, vinduestyper mm Hendes stiller vi naturligvis vores lange erfaring og ekspertise til rådighed.

Et tømrerfirma løser også opgaver ved ombygning af disse bygninger. Vi hjælper dig med at tjekke muligheder i forhold til denne aktuelle behov og vi ser på bygningens oprindelige og fremtidige formål.

Har du behov for at renovere en ældre bygning, løser vores tømrere gerne opgaven for dig. Der kan være tale om et nyt tag, nye vinduer og døre eller udskiftning af slidte gulve. Eller der kan være behov for at fjerne ældre materialer, som ikke længere lever op til gældende lovgivning. Ved renovering er det nødvendigt at være opmærksom på en tidssvarende energirigtig løsning, der er bæredygtig på den lange bane.

Vores tømrere arbejder ud fra Skjern men kører allerede rundt i hele vestjylland og midtjylland, jeg byer som RingkøbingHerning , Kibæk , Dejbjerg  og flere. 

Et tømrerfirma som Hansen & Larsen tager sig af opgaver i alle størrelser - fra det helt store erhvervsbyggeri til udskiftning af et enkelt vindue i et privat hjem.  

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt