Renovering af sommerhus

Vi får flere og flere henvendelser, der omhandler renovering af sommerhuse. Her snakker vi ikke blot fra private men også udlejningsvirksomheder. Årsagen er, at størstedelen af sommerhuse i Danmark er bygget omkring 1960’ernne og starten af 70’erne. De danske sommerhuse er langt fra opdateret til vores moderne livsstil.

Skrønen om at sommerhuse kun benyttes til at slippe væk, er ikke tilfældet længere. Ønsket om stilhed eksisterer, men ikke på bekostning af store badeværelser, internetadgang samt hurtig og effektiv opvarmning.

Dine lejere vil elske et velholdt sommerhus.

Energirenovering af sommerhus

Energirenovering er meget moderne for tiden – her især i omtale af renovering af sommerhuse.

Hvilket er ganske fornuftigt. En typisk sommerhus kan meget vel have en marginalt lavere energiforbrug end et parcelhus – og det er til trods for, at vi faktisk ikke bruger enorm meget tid i vores sommerhuse.

Så står du med tanker om at renovere eller bygge til dit sommerhus, så anbefaler vi helt klart at du også tænker energirenovering ind i projektet.

Det kan vi hjælpe med.

Skal vi stå for renovering af dit sommerhus?

Ønsker du et tilbud på renovering af dit sommerhus, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Enten vha. den indbyggede formular eller på telefon: +45 97 34 16 00. Du skal naturligvis også være velkommen til at sende en mail til info@hansenlarsen.dk - Vi glæder os til at høre fra dig.

Reference fra tidligere sommerhusprojekt: RENOVERING AF SOMMERHUS I SØNDERVIG

“Vi har et lille hyggeligt sommerhus af ældre dato beliggende på Sletten (“smørhullet”) i Søndervig. Det er oprindeligt opført i gasbeton, og vi var kommet til et tidspunkt, hvor en totalrenovering både ud- og indvendig var en nødvendighed. Det har været et langt sejt træk med mange investerede fritimer, at blive færdige med renoveringen. Til de ydre rammer valgte vi at få kvalificeret hjælp fra håndværkerne hos Hansen & Larsen. De har leveret en høj byggeteknisk kvalitet, kommet med konstruktive ændringsforslag og arbejdet meget effektivt for at hjælpe projektet videre – og sommerhuset står nu som forvandlet med et meget flot ydre i form af en gennemført sort træbeklædning, nye vinduer og døre samt mange håndværksmæssige detaljer. Vi er meget tilfredse, og vil gerne anbefale Hansen & Larsen til andre, der går med lignende overvejelser om renovering”.

Annette og Jørgen Thomsen, Skjern

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Dorte Meldgaard

Dorte Meldgaard
D. tlf.: 96 81 82 11
Mob.: 21 45 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt