Renovering af Køkken

Køkkenet er et af de mest brugte rum i vores hjem. Vi ser gerne at det fremstår nyt hver dag. Brugssporene sætter dog sine tydelige tegn som årene går. Farverne falmer, inventaret forøges og generel slitage forringer et ellers flot køkken. Derudover, hvad der før var moderne, er måske ikke så praktisk længere.

Hos Hansen & Larsen har vi mange års erfaring med renoveringsopgaver, herunder renovering af køkken.

Køkkenrenovering eller nyt køkken?

Det er et af de spørgsmål vi får stillet ofte. Det er efter sigende nemt at besvare.

  • Er du glad for dit køkken som det står nu – men ikke hvorledes køkkenet fremstår? Så er en renovering det åbenlyse valg. Det er en forholdsvis billig løsning, der kan bringe nyt liv i dit gamle køkken.
  • Derimod, hvis du gerne vil øge funktionaliteten og ændre dramatisk i strukturen, så vil vi anbefale vi et nyt køkken med fokus på omstrukturering af rummet.

Vi ser flere og flere købe et nyt køkken uden at tænke over hvorledes de får det bedste ud af deres køb. Til tider er den bedste løsning ikke at tilpasse køkkenet til rummet – men at tilpasse rummet til det behov i gerne ser jeres nye køkken udfylde. Det kan vi hjælpe jer med.

Hvorfor Hansen & Larsen

Vi er ikke specialister i køkkenopsætning og det er bestemt ingen hemmelighed. Vi er derimod specialister i renoveringsprojekter. Vores ekspertise er stor men vores faglighed er større. Har du lige købt et nyt køkken og ønsker det monteret, så kan vi uden tvivl hjælpe. Men har du tanker om omstrukturering af rummet, så er vi det åbenlyse valg. Som totalentreprise kan vi føre et projekt til dørs, fra start til slut.

Kontakt os ang. køkkenrenovering

Vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for dig og dine tanker om køkkenrenovering? Så kan du med fordel benytte kontaktformularen til højre eller blot ringe til os på telefon: +45 97 34 16 00 . Du skal naturligvis også være velkommen til at sende os en almindelig mail på: info@hansenlarsen.dk.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan føre dine boligdrømme til virkelighed.

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt