Renovering af hus

En hus renovering kan være ganske omfattende. Det er dog tit nødvendigt, da huset enten er slidt ned, eller blot trænger til en opfriskning - Eksempelvis kan renovering af facaden, have stor effekt - Læs mere om facaderenovering

En renovering betyder ikke flere kvadratmeter. Det er blot en fornyelse af din bolig. Denne fornyelse kan dog arrangeres således, at den plads I allerede har - Bliver bedre udnyttet. 

Udbygning af din bolig

Vi har flere kunder som starter en renoveringsproces op, hvor udbygning af deres hus er en del af den overordnede plan. Står du med samme ønsker og drømme, så kan vi naturligvis også hjælpe dig med dette. Vi har et bredt tværfaglig kompetanceniveau, hvilket betyder at vi altid kan hjælpe dig med at få løst dine boligdrømme. 

Har du interesse i at udvide din bolig kan du med fordel klikke ind på vores side om -  Tilbygninger

Vi har, hos Hansen & Larsen A/S, gennem årene stået bag renovering af hus og byggerier, lige fra mindre renoveringsopgaver af hus til projekter med store håndværksmæssige udfordringer.

Vi har den fornødne erfaring til at kunne sparre med bygherren til at renovere på den mest forsvarlige og optimale måde.

Renoveringsopgaver

Din renoveringsprojekt starter fra det øjeblik du Kontakter os. Vi kommer gerne ud til dig, og giver vores meninger og råd til, hvorledes renoveringsopgaven bedst kan løbe af stablen. Er der tale om en renoveringsopgave med mange udfordringer, anbefaler vi altid at du igennem planlægningsfasen har kontakt til en arkitet. Han kan bidrage med inspiration og komme med løsninger, man som almen ikke altid lige ville have tænkt over. 

Har du tanker om at foretage store ændringer i dit hus konstruktion, så vil en bygningsingeniør også kunne foretage de nødvendige beregninger, så du efter afsluttet renoveringsforløb, står tilbage med et sikkert og lovligt hjem. 

Som byggeprojektleder vil vi - Ud fra dine tanker og ønsker, lave en byggeplan for renoveringen og samtidig give et tilbud på renovering af hus eller byggeri. 

Igennem hele projektet er det den eller de samme kontaktperson(er) fra Hansen & Larsen A/S som er tilknyttet projektet. 

Få et tilbud på renovering

Kontakt os hvis du går i renovering tanker - vi er specialister i alt lige fra mindre renoveringsopgaver til totalentrepriser. Du kan også benytte kontaktformularen i højre side. 

Vi har egen tegnestue og egne håndværkere indenfor alle vigtige fagområder, som gør det muligt at få en effektiv og flexibel renoveringsperiode.

Reference fra tidligere bygge- og renoveringsprojekt

"Vi har et lille hyggeligt sommerhus af ældre dato beliggende på Sletten ("smørhullet") i Søndervig. Det er oprindeligt opført i gasbeton, og vi var kommet til et tidspunkt, hvor en totalrenovering både ud- og indvendig var en nødvendighed. Det har været et langt sejt træk med mange investerede fritimer, at blive færdig med renoveringen. Til de ydre rammer valgte vi at få kvalificeret hjælp fra håndværkerne hos Hansen & Larsen. De har leveret en høj byggeteknisk kvalitet, kommet med konstruktive ændringsforslag og arbejdet meget effektivt for at hjælpe projektet videre - og sommerhuset står nu som forvandlet med et meget flot ydre i form af en gennemført sort træbeklædning, nye vinduer og døre samt mange håndværksmæssige detaljer. Vi er meget tilfredse og vil gerne anbefale Hansen & Larsen til andre, der går med lignende overvejelser om renovering af hus". Annette og Jørgen Thomsen, Skjern.

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt