Renovering af badeværelse

Lad Hansen og Larsen stå for renoveringen af dit badeværelse. Vi udfører alle opgaver,  fra en lille ansigtsløftning til totalrenovering eller installation af et nyt badeværelse i et nyt rum. Vi har ekspertisen og håndværkerne til at løfte opgaven.

Udnyt vores erfaring fra mange års renoveringer og ombygninger af badeværelser og vær sikker på at få et resultat, der ikke blot er korrekt udført men også af høj kvalitet. Ved at lade professionelle og certificerede håndværkere udføre arbejdet, vil du også stå meget bedre i forhold til dit forsikringsselskab. Arbejde udført af privatpersoner uden den korrekte certificering kan nemlig ende med at være en dyr omkostning. Uheld som vandskader, fugtskader der leder til råd. er ikke dækket, hvis de ikke er udført at en autoriseret installatør. 

Hansen & Larsen er dit sikkerhedsnet til kvalitet, godt håndværk og et slutresultat du kan være stolt af. 

Pris for renovering af badeværelset

Der er stor forskel på prisen for badeværelsesrenovering. Mange faktorer er i spil, herunder om der tale om en totalrenovering eller blot en ansigtsløftning. Derudover vil materialevalg og specielle designløsninger naturligvis også farve prissatsen. Det er derfor ofte svært at give en eksakt pris.

Ring i stedet til os eller send en e-mail med din forespørgsel, og så vil vi håndtere den hurtigst muligt. Så tager vi en snak om projektet, herunder dine tanker og ønsker for renoveringen. Vi kører også mere end gerne ud til dig og besigtiger opgaven. Herefter vil vi kunne give dig et uforpligtende tilbud og pris, som helt sikker er konkurrencedygtig.

Husk, når du hyrer Hansen & Larsen, så hyrer du ikke blot ét firma, men ét firma der har kapaciteten til at løse alle opgaver som et renoveringsprojekt kan byde på.

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Hansen & Larsen A/S
Tlf.: 97 34 16 00


Send en mail

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt