Facaderenovering

Kontakt os hvis du har brug for en facaderenovering af din bygning, butik, private boligfacade eller andet. Vi har stået for renovering af facader mange gange tidligere og går altid ind i projektet med stort ansvar overfor opgaven. 

 

Renovering/tilbygning af tidligere politistation og retsbygning til lægehus i Skjern

"Hansen & Larsen har hjulpet os og den fremtidige husejer Ringkøbing-Skjern Kommune med at renovere og restaurere den imponerede bygning der stammer helt tilbage fra 1884. Det er gjort med stor respekt for husets historie og de udfordringer, der naturligt opstår undervejs i et så omfattende projekt. Vi har fået restaureret 850 m² og fået tilbygget yderligere 350 m² til et indbydende lægehus. Hansen & Larsen har ageret hurtigt, fleksibelt og effektivt gennem hele processen og har leveret et meget attraktivt resultat, som vi alle sammen er stolte af". Læge Lars Foged, Lægehuset i Skjern

 

Mere om facaderenovering

Står du med en bygning, som grundlæggende er i god stand, men som har mistet sit gode udseende som følge af tidens tand eller på grund af skader fra miljøets påvirkning, så tilbyder vi en renovering af bygningens facade.

I en ældre bygning med skadede eller manglende fuger kan en omfugning være løsningen. Dette sørger for beskyttelse af muren og ændrer ikke væsentligt ved bygningens udtryk. Hvis muren er revnet eller der mangler mursten, skal det repareres først. I den forbindelse er det værd at overveje, om det endelige resultat vil være tilfredsstillende, eller om en anden facadeløsning vil være bedre.

Fremstår muren ikke som ønsket, kan vi lave en pudsning af hele fladen. Det er også en mulighed at sandblæse murværket og efterfølgende vælge den færdige løsning. Måske vælger du en vandskuring som den overflade, der passer bedst til din bygning.

Der kan være mange grunde til at renovere en facade. Det æstetiske udtryk er en af grundene. En anden årsag kan være, at egentlige skader skal udbedres. Skaderne kan skyldes skadedyr, hærværk, storm – og vandskader m.m. Der kan også være tale om funktionelle grunde som f.eks. behov for isolering af facaden.

En del af en bygnings facade udgøres af døre og vinduer. Både m.h.t. energiforbrug og bygningens fysiske fremtoning kan det være hensigtsmæssigt at udskifte døre og vinduer. Taget er også er del af den synlige facade, og også her kan det være en god ide at være opmærksom på renovering. En rensning af taget for alger og andre belægninger kan måske være nok til, at det fremstår som næsten nyt. Ellers kan der være brug for maling af taget.

Trapper og sokler bør også ses efter for revner og afskalninger, og når skaderne afhjælpes, forhindrer du, at murværket på længere sigt lider større skade.

Vi tilbyder vejledning og rådgivning i forhold til forskellige løsninger for vedligehold og renovering af bygningsfacader.

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Brian Meldgaard

Brian Meldgaard
D. tlf.: 96 81 82 15
Mob.: 21 43 16 00


Send en mail