Opgave: Total entreprise
Kunde: Dagli'Brugsen
Område: Ærø
Byggeår: 2022

Dagli'Brugsen, Ærø

”Byggeriet er bare i orden. Vi har betalt for, at det hele skal være perfekt, og det er det også blevet! Det skal Hansen & Larsen have ekstremt meget ros for.”

”Vi har sagt tilbage til Coop, at hvis der er andre brugsuddelere, der henvender sig med et byggeprojekt, så kan vi kun anbefale dem at tage Hansen & Larsen med i udbuddene.”

”Det er én lang solstrålehistorie. Hansen & Larsen er ekstremt sympatiske og dejlige at arbejde sammen med.”
Hardy Overlund, uddeler
Dagli'Brugsen, Ærø
1

Dagli'Brugsen på Ærø

Dagli’Brugsen på Ærø lå godt gemt af vejen oppe i Søby, langt væk fra sommerens turister og den almindelige travlhed på havnen. Da byggemarkedet overfor indsejlingen lukkede, så brugsuddeler Karin Korup den perfekte lokation til en ny brugs.


Karin Korup og uddeler Hardy Overlund fra SuperBrugsen i Marstal gik sammen om projektet og da finansiering og formalia faldt på plads, kom opgaven i udbud blandt lokale såvel som udenøs virksomheder.

2

Coops anbefaling

Da de lokale entreprenører faldt fra, spurgte Hardy Overlund Coop, om de kunne anbefale en entreprenør:


”Coop anbefalede Hansen & Larsen, som var skarpe på prisen, og havde afleveret projekterne til tiden og til den aftalte pris.”


Hansen & Larsen vandt udbuddet med den nye Dagli’Brugsen i Søby, og byggeriet startede medio februar, med deadline den 1. september.

3

Projektet

Projektlederen boede på Ærø i hele byggeperioden, og Hardy Overlund og Karin Korup var begejstrede for samarbejdet:


”Vi kan ikke rose Hansen & Larsens projektleder nok. Alt hvad der opstod af udfordringer i det daglige, løste han. Det var en kæmpe hjælp. Det er dejligt at arbejde sammen med sådan nogle mennesker.”

Og på trods af problemer med en forurenet byggegrund og Corona-epidemiens påvirkning af leverandørkæden, blev projektet færdig til tiden – og til den aftalte pris.