Login

50-års jubilæum

I 2018 har Hansen & Larsen rundet et skarpt hjørne. Der er gået 50 år, siden de to venner Niels Karl Hansen og Holger Larsen stiftede virksomheden på et solidt grundlag af vestjysk vilje- styrke, stærke faglige kompetencer og ordholdenhed. Siden 1968 er der løbet en del cement gennem cementblanderen. Men kerneværdierne er stadig de samme. De har vist sig at være langtidsholdbare for Hansen & Larsen og har båret virksomheden gennem tidernes gunst og ugunst.

Historien om Hansen & Larsen er en udviklingshistorie, hvor der gradvist er lagt sten på sten. Vi er vokset i takt med opgaverne, vores faglige kompetencer er udvidet og i dag tæller Hansen & Larsen næsten hundrede dedikerede medarbejdere. Mange med egne jubilæer i virksomheden.

Hos Hansen & Larsen er vi stolte af at blive valgt som samarbejdspartner på byggerier inden for privat, erhverv, landbrug og støbning af fundamenter. Vi er vores ansvar bevidst, og sørger løbende for at uddanne nye lærlinge inden for betonstøbning, vvs samt tømrer- og murerområdet.

Vi ser lyst på fremtiden. Vi har allerede taget hul på de næste 50 år, og ser frem til at løse endnu flere spændende og sikkert også komplekse byggeprojekter. Få en smagsprøve på nogle af vores aktuelle løsninger i denne jubilæumsbrochure.

Jubilæumsbrochure

Hent vores jubilæumsbrochure her.

Hent brochure