Renovering af tag

Skal det gøres korrekt så anbefaler vi altid, at der startes ud med et tagtjek, hvor vi gennemgår tagets tilstand. Det vil afgøre hvorvidt vi vil anbefale renovering af dit tag eller komplet udskiftning. Ofte kan vi dog udsætte det dyre tagskift. Det gør vi ved at tage fat i lige netop dine problemstillinger. Det kan være alt fra opspænding af tagplader til udskiftning af ødelagte tegl eller tagplader, samt dele af undertaget osv. Derudover vil det altid være en god ide at få foretaget en tagrensning.

Kontakt os

Professionelle fagfolk

En korrekt tagrenovering eller lægning af nyt tag kræver professionelle fagfolk. Fejl i taglægningen kan betyde råd, skimmelsvamp og vandskader, hvilket blot vil øge din endelige omkostning.

Gennem reparation og rensning af dit tag kan vi forlænge dets levetid i mange år – forudsættende at taget naturligvis er i en generel ok stand.

Tjek dit tag årligt

Hvis du gerne vil sørge for at dit tag holder i mange år frem – så anbefaler vi at du tjekker dit tag mindst 1 gang om året for eventuelle visuelle skader. Især hvis frosten har været i den hårde ende, da det kan medføre frostsprængninger. Derfor, hvis der er småskader, tegl eller plader der har forskubbet sig – så er det på tide at få lavet et tjek af dit tag og i sidste ende reparation taget. Der er gode penge at spare ved at reparere løbende end at vente på at rådet og vandskaderne sætter ind.

Hvad koster en tagrenovering?

Det afhænger naturligvis af omfanget af skaden. Vi vil efter gennemgang af dit tag foretage en vurdering og overslag af arbejdet. Det er også her vi tager diskussionen omkring hvorvidt en renovering faktisk er den bedste beslutning. Med alle de korrekte informationer ved hånden mener vi at du bedst kan foretage en beslutning, der giver mening for dig og dit hus. Så kontakt os endelig og lad os tage et kig på dit tag. Du kan benytte kontaktformularen på siden eller ringe til os på tlf: 97 34 16 00

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Brian Meldgaard

Brian Meldgaard
D. tlf.: 96 81 82 15
Mob.: 21 43 16 00


Send en mail