Arbejdsmiljø

Hos Hansen & Larsen A/S samarbejder vi tæt med kunderne. Vi beskæftiger lige i underkanten af 100 medarbejdere, som alle bidrager til at vi styrer både små og store bygge- og anlægsopgaver sikkert i mål. Hos os er kunden og projektet i centrum - uanset hvad vi skal bygge.

Vores erfaring og bredde gør at vi kan løse enhver bygge- og anlægsopgave.

Hos Hansen & Larsen A/S forventer vi, at alle vore medarbejdere tager ansvar for et sikkert arbejdsmiljø. Alle medarbejdere skal kende firmaets arbejdsmiljøpolitik og indrette sig efter den. Vi ønsker at sætte fokus på at fremme medarbejdernes sikkerhed og sundhed og på at undgå arbejdsulykker, bl.a. har vi indført 10 sikkerhedsbud: 

  1. Tænk dig altid godt om - gerne to gange før du går i gang med en opgave. Planlæg din opgave og giv dig selv og dine kollegaer tid til at risikovurdere hele opgaven før I går igang.
  2. Stop op ! Sker der noget usikkert undervejs i opgaven, så sig fra. Tag en TIME OUT, genovervej opgaven og planlæg den påny, før du går videre.
  3. Sig fra og respekter hinanden. Hvis der er en opgave du ikke bryder dig om at udføre, så sig fra, det er meget vigtigt og det skal respekteres fuldt ud, også hvis andre siger fra.
  4. Ryd op ! Sikkerhed er også i de små ting - ryd derfor altid op efter dig selv. Så får andre også lyst til at rydde op og tage deres affald med. På den måde minimerer vi antallet af fx snuble- og vridskader.
  5. Husk dit udstyr. Overvej din opgave nøje, så du også husker at bruge de rigtige hjælpemidler og det rigtige værktøj.
  6. Ledelsen bakker op. Vi har en tydelig opbakning fra ledelsen og det er vigtigt. De viser at vi kan og skal sige fra og så de har sat nogle høje sikkerhedskrav som også tydeligt viser os hvad de forventer.
  7. Tænk på dem omkring dig. Overvej også dine kollegaers og andre faggruppers sikkerhed i forbindelse med din opgave.
  8. Stil spørgsmål. Vær sikker på, at du har forstået helt præcist, hvad det er du skal lave og hvad håndværkerne omkring dig skal lave - det er ok at stille spørgsmål.
  9. Brug din sunde fornuft. Og husk at lære af uheld og tæt på ulykker. På den måde beholder du din sunde fornuft.
  10. Instruèr nye kollegaer. Når du får nye kollegaer, så er det vigtigt at instruere dem i arbejdsgangene og Hansen & Larsen`s måde at arbejde med sikkerhed på. De skal også vide, at det er i orden at sige fra.

Kontakt os

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Karsten Larsen

Karsten Larsen
D. tlf.: 96 81 82 19
Mob.: 21 42 16 00


Send en mail